Image
Image

Fitness centar 4 Life raspolaže velikim brojem najsavremenijih sprava i prostire se na više od 1000 metara kvadratnih otvorenog i zatvorenog prostora.
Ogromne staklene površine daju dnevnu svjetlost, a vrhunska ventilacija i klimatizacija su odlično usklađene sa prostorom. Enterijer je opremljen u industrija stilu, koji je popularan i prepoznatljiv baš svuda u svijetu.

„Iz ličnog iskustva znam da je za ovakav projekat uvijek potrebna vizija jednog čovjeka, a u ovom momentu je to vizija jedne žene. Pored toga je potrebno puno planiranja, rada, napora i naravno puno sredstava. Ali zaista mislim da se rezultat vidi i da treba da budete ponosni na ovo što ste dobili“,
kazao je Milan Ivetić iz Les Mills-a i dodao:

„Zaista nam trebaju ovakvi centri, da fitnes vrate na mjesto koje mu pripada. Vrijeme je da fitnes centri izađu iz podruma i zamračenih prostorija i vrijeme je da našim članovima, ljudima koji su ovdje pružimo jedinstveno
iskustvo od samog ulaska do izlaska na kraju treninga.“

A upravo to jedinstveno iskustvo pruža i Fitness centar 4 life. Idealan je kako za rad sportista i sportskih ekipa, tako i za rad sa pojedincima, rekreativcima i svima koji vode računa o načinu života. Bilo da izaberete individualni ili grupni trening, ovdje ćete se osjećati prijatno, dosegnuti svoj maksimum i vježbati sa dugogodišnjim profesionalcima iz svijeta fitnesa.

„E ovo je fantastično mjesto za edukaciju ljudi kako da sačuvaju i unaprijede svoje zdravlje jer vjerujte mi, pravilan način ishrane i zdrava fizička aktivnost mogu da zamijene mnoge ljekove. Međutim, ne postoji lijek koji može da zamijenijeni zdravu ishranu i pravilnu fizičku aktivnost“, kazao je Saša Plecević, poznatiji kao Dr FeelGood.

Pored standardnih treninga, imate mogućnost trčanja na kružnim trim stazama na otvorenom, kao i mogućnost grupnih treninga na otvorenom uz predivan pogled koji se pruža sa terase teretane.

Zato, ukoliko već niste, pravo je vrijeme da se posvetite svom zdravlju i izgledu i već danas postanete dio pobjedničkog Fitness centar 4 Life tima.