Šta je personalni trening?


Personalni trening je idealna opcija za one koji žele da u svakom trenutku imaju stručno lice uz sebe dok treniraju. Personalni trener je tu da od početka do kraja prati tvoje fitnes putovanje – od inicijalnog merenja i razogovora na početku, preko redovnih treninga i njihovih modifikacija u skladu sa tvojim napretkom, pa sve do kontrolnih merenja i provera ostvarenih rezultata.

Trening uz sprave, slobodno vežbanje, kardio, core, funkcionalni ili trening snage – sve ovo ti je, između ostalog, na raspolaganju.

Personalni trener će zadovoljiti tvoje posebne potrebe i želje, bilo da se radi o potrebi poboljšanja opšteg stanja i kondicije, smanjenja težine ili sprovođenju programa rehabilitacionog sadržaja. Lični treneri imaju vrhunsku obuku, stalno pohađaju stručna usavršavanja, vremenski su fleksibilni i brzo se prilagođavaju specifičnim zahtevima.

Kome je namenjen?


Nije bitno da li si tek počeo da treniraš, ili je trening uvek deo tvog nedeljnog plana – personalni trening je idealna opcija za tebe ukoliko želiš da te stručno lice redovno nadgleda.

Nisi siguran da li je personalni trening pravi izbor za tebe? Onda možeš iskoristiti opciju probnog personalnog treninga – bez obaveze da kasnije uplatiš ovaj paket. Probni personalni trening daće ti opciju da odlučiš na osnovu svog iskustva.

Ukoliko želiš da vreme treninga prilagodiš svom rasporedu, onda je personalni trening izbor za tebe. Svi termini su fleksibilni, uvek se možeš dogovoriti sa svojim trenerom. Ukoliko on nema slobodnih termina, a ti si se nameračio da treniraš – neko iz Tribe tima personalnih trenera može raditi sa tobom.

Benefiti personalnog treninga


Imajući u vidu da se sa trenerom dogovaraš u vezi sa tipom treninga, trajanjem i intenzitetom – benefiti su brojni. Kao i svaki vid fizičke aktivnosti, personalni trening će pozitivno uticati na tvoje zdravlje, raspoloženje i samopouzdanje.

Personalni trener će intenzitet i tip treninga prilagoditi tvojim potrebama i ciljevima koje želiš da ostvariš. Tvoj lični trener pazi i na to da li vežbe izvodiš pravilno, što je veoma važno kako bi se izbegle povrede i kako bi efekti treninga došli brže.

S obzirom da se sa svojim trenerom dogovaraš oko termina – ukoliko odlaziš na put ili nisi u mogućnosti da treniraš, ne brini – ovaj paket funkcioniše tako što se treninzi posebno koriste.

A još jedan od Tribe benefita je i da, ukoliko spojiš šest meseci personalnog treninga, sedmi od nas dobijaš gratis!

TIPOVI PERSONALNIH TRENINGA


- Program za mršavljenje
Za zdravu redukciju telesnih masti nije dovoljno samo promeniti način ishrane i smanjiti kalorijski unos. Ovo je svakako neophodno, ali je fizička aktivnost presudna u procesu mršavljenja.

Naš tim trenera najpre radi potrebnu dijagnostiku kako bi se utvrdilo početno stanje, postavili targeti i način kako da se što zdravijim putem dođe do cilja. Jačina i vrsta treninga zavise od stepena gojaznosti, kao i od opšteg stanja organizma.

Glavni prioritet je uvek očuvanje i poboljšanje zdravlja.

- Program za hipertrofiju (povećanje mišićne mase)
- Program za oblikovanje tela
- Rad sa decom (korekcija deformiteta)
- Posebna stanja